Site Overlay

Jezelf verder ontwikkelen als spoorzoeker

Jezelf verder ontwikkelen als spoorzoeker

Je zult het inmiddels wel gemerkt hebben, je ontwikkelt jezelf pas echt als spoorzoeker door daadwerkelijk te gaan spoorzoeken. De theoretische basis is niet zo heel breed, maar de kennis gaat wel heel diep. Ga dus naar buiten en blijf je verwonderen over al het moois dat er te zien is. Een leven is niet lang genoeg om alles te leren.

Deze cursus ging specifiek over wolvensporen. Hier en daar hebben we kleine uitstapjes gemaakt, als er bijvoorbeeld verwisseling mogelijk was van wolvensporen met andere sporen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prenten en holen van andere hondachtigen.

Verder leren?

Misschien vind je spoorzoeken wel heel erg leuk en zou je er meer over willen leren. Neem dan eens een kijkje naar onze uitgebreide cursus Diersporen & Spoorzoeken die we ook op deze website aanbieden. Besluit je die te gaan doen dan heb ik een speciaal voor jou een aantrekkelijke korting. Met de code WOLVENSPOREN krijg je €10,- korting. Pas hem toe in je winkelwagen nadat je de cursus hebt toegevoegd.

Deelnemers van de cursus Diersporen & Spoorzoeken leren over de verschillen tussen de haren van konijnen en hazen.

Ga je liever met een groep mensen op pad? Neem dan eens een kijkje naar de agenda op onze website. Daar staan diverse cursussen vermeld, van een tweedaagse diersporencursus tot een uitgebreide cursus Diersporen & Spoorzoeken.

Indien je gebruikt maakt van Facebook, word dan zeker lid van onze Diersporengroep. Hier worden dagelijks nieuwe sporen geplaatst, die als oefenmateriaal kunnen dienen. Door het regelmatig determineren van deze onbekende sporen breid je je eigen kennis verder uit.