Site Overlay

Roots Cursus Diersporen & Spoorzoeken

Speciaal voor jou als abonnee van Roots Magazine, twee video’s uit onze online cursus Diersporen & Spoorzoeken. Met deze uitgebreide cursus ga je in je eigen omgeving en in je eigen tempo aan de gang met diersporen. Via opdrachten die je digitaal instuurt heb je contact met het cursusteam. Met kennis van diersporen zal buiten zijn nooit meer hetzelfde zijn!

Video 1: De Stap

Onderstaande video komt uit de les over de stap, één van de drie basisgangen waarop dieren zich voortbewegen. In de cursus wordt ook de draf, galop en verschillende varianten behandeld. Na de theorie ga je zelf op pad om gangen te vinden en te interpreteren. Wij geven je feedback over je vondsten.

Video over de stap uit de online cursus Diersporen & Spoorzoeken.

Gratis voor jou: de Weylin Veldgis Loopsporen

Weylin Veldgids Loopsporen

Alleen voor Roots Magazine abonnees: een gratis exemplaar van onze Weylin Veldgids Loopsporen. De Weylin Veldgidsen zijn compact en gaan makkelijk mee in een jaszak of rugzak. Stevig uitgevoerd om veel buiten te kunnen gebruiken. Duidelijke tekeningen en foto’s geven sporen weer zoals ze daadwerkelijk gevonden worden. Uiteraard sturen we ons praktische sporenpasje mee!

Video 2: Knaagsporen van Bevers

Onderstaande video komt uit de les over vraatsporen. Bevers komen weer veel voor in Nederland. Hun sporen kan je dus weer op veel plekken vinden.

Video over knaagsporen van bevers uit de online cursus Diersporen & Spoorzoeken.

Aan de slag?

Met deze knop kan je snel aan de slag. De cursus kost €195,- inclusief 21% BTW. Tijdens het bestelproces wordt een account aangemaakt en kan je meteen aan de slag. Veel plezier!