Site Overlay

Ervaringen van cursisten

Ervaringen van cursisten

Benieuwd wat cursisten vinden van de online cursus Diersporen & Spoorzoeken? Je vindt ze hieronder.

Het zit goed in elkaar, de video’s zijn duidelijk en ook de teksten zijn duidelijk. Het geheel is overzichtelijk en de opdrachten leuk tot nu toe, ook wel verrassend.

Henk Woltjer

De opzet van de cursus vind ik erg leuk. Het werkt aanstekelijk om erop uit te gaan, en ik geniet er van hoe je waarnemingen (online) met je cursisten deelt.

Gerda v F

De passie en het enthousiasme stralen af van Jeroen. Als cursist word je meegezogen in het enthousiasme en de passie van Jeroen. Informatief én professioneel. Theorie is goed en afwisselend opgebouwd / De theorie wordt goed onderbouwd door informatieve video’s en leuke oefeningen.

Annegreet

Het prettige aan de online cursus diersporen en spoorzoeken vind ik dat je alles op je eigen tempo kan doen, en dat je hiervoor niet ver hoeft te reizen. De instructie video’s met duidelijke uitleg helpen enorm om jezelf te ontwikkelen als een spoorzoeker. Je merkt dat Jeroen jaren ervaring heeft in het spoorzoeken en hij weet dit ook goed op de cursist over te brengen. Het lesmateriaal is duidelijk en de opdrachten zorgen ervoor dat je uitgedaagd word in het zoeken/vinden naar sporen waar jezelf misschien in eerste instantie niet aan had gedacht. Na het insturen van de huiswerkopdrachten worden deze snel beoordeeld en volgt er naar aanleiding van je eigen ervaring nog extra informatie die je enorm kunnen helpen om de juiste conclusie te trekken. Iets wat ik geleerd heb is dat een spoorzoeker naar feiten zoekt, en niet zomaar aannames doet. Ik kijk uit naar de volgende online cursus spoorzoeken.

Michel van Eupen van Woodcraft Survival