Site Overlay

Home

Cursussen Diersporen en Spoorzoeken

Wil jij leren spoorzoeken en diersporen herkennen? Of misschien ga je al wel eens spoorzoeken en wil je er meer over leren? Dieren zijn overal aanwezig, maar hebben geleerd zich voor ons te verstoppen. Ze laten echter allemaal sporen achter die hun aanwezigheid verraden. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de natuur en het ontdekken van wat er om je heen gebeurt, dan zijn de cursussen van Weylin Tracking perfect voor jou.

METEEN AAN DE SLAG

Beschikbare cursussen

Dit is het complete overzicht van online cursussen die beschikbaar zijn. Ze zijn gemakkelijk te betalen via iDeal waarna ze direct beschikbaar zijn.

Nieuwe cursussen zijn in de maak. Op de hoogte blijven? Abonneer dan op onze nieuwsbrief.

€195,-

Diersporen & Spoorzoeken

De loopsporen, woonsporen, uitwerpselen en meer herkennen van dieren in de lage landen. Volgt dezelfde inhoud als onze reguliere cursus buiten, maar dan online. Inclusief opdrachten waarbij u contact heeft met het cursusteam.

Van €39,95 voor €29,95

Online Cursus Wolvensporen

Met deze cursus leer je de sporen van wolven herkennen èn begrijpen. Met leuke en leerzame opdrachten om sporen ècht goed te begrijpen.

Ervaringen van deelnemers

Nog meer ervaringen lezen? Bezoek dan de pagina met ervaringen.

Goede afwisseling van theorie en praktijk (opdrachten). De theorie is op een goed te begrijpen en duidelijke manier gebracht, met een afwisseling van filmpjes en teksten, geïllustreerd met duidelijke foto’s.

Miguel Depoortere

Het prettige aan de online cursus diersporen en spoorzoeken vind ik dat je alles op je eigen tempo kan doen, en dat je hiervoor niet ver hoeft te reizen.

Michel van Eupen
Woodcraft Survival

De opdrachten die je bij elke module instuurt worden serieus bekeken en van leerzame feedback voorzien, met veel tips. Jeroen heeft een bijzonder aanstekelijk enthousiasme voor dieren en hun sporen!

Pim Timmermans

Als cursist word je meegezogen in het enthousiasme en de passie van Jeroen. Informatief én professioneel. De theorie wordt goed onderbouwd door informatieve video’s en leuke oefeningen.

Annegreet

Jeroen geeft altijd snel antwoord op de ingeleverde huiswerkopdrachten. Zijn feedback is persoonlijk, inhoudelijk en positief en door de tips die hij geeft, raak je nog enthousiaster voor de cursus!

Jan Drok

De opdrachten zijn duidelijk omschreven en gemakkelijk uit te voeren. Echt een leuke manier om de theorie gelijk in de praktijk te oefenen!

Lakshmi Penders

Liever een reguliere cursus buiten met een groep?

We geven ook cursussen buiten waarbij je met een groep mensen aan de gang gaat. Denk hierbij aan een eendaagse workshop wolvensporen, een tweedaagse diersporencursus en een complete opleiding diersporen. Ook bieden we (in-house) cursussen aan voor groene professionals.